„Gudrais” apģērbs fitnesam, ja līdz tavam sapņu augumam vēl ir tāls ceļš mērojams.

Apģērbs fitnesam

Mode – kaprīza dāma...

Un visai mainīga. Turpretī stilam jābūt individuālam...
Šobrīd ne vairs tikai komforts nosaka, ko uz sporta zāli mēs velkam mugurā, bet arī estētika.

Sporta apģērbs ir evolucionējis, un dara to nepārtraukti. Šodien uz trenažiera zāli jānāk nevis brīva piegriezuma biksēs, bet gan apspīlētos legingos. Nekļūdīga izvēle - garums „trīs ceturtdaļas”, jo šāds modelis siluetu padara vizuāli garāku.

Nekļūdīga izvēle ir taisnas vai nedaudz kļošveida bikses. Daudzas daiļā dzimuma pārstāves tās iemīlējušas tā iemesla dēļ, ka ļauj viegli noslēpt auguma nepilnības. Bikšu izvēlē pievērs uzmanību gumijai: tai jābūt mīkstai un pietiekami platai. Ja vēlies nomaskēt vēderiņu, piemeklē bikses ar sašņorējamo jostu. Tā varēsi šņori regulēt.

Viena no tendencēm ir mikro šortiņi. Tie vizuāli pagarina kājas, ceļ omu un motivē fitnesā gūt vēl lielākus panākumus!

Praktiska izvēle – bikses „divi vienā”. Modelis ar atpogājamo vai noslēpjamo apakšdaļu, kas bikses transformē aktuālajos kapri.

Izvēlamies fitnesa apģērbu gudri!

Lai sporta zālē neizskatītos par dīvaini, neseko akli modei! Ja tu apzinies, ka tavs augums no ideāla pagaidām vēl ir attāls, mācies piemeklēt apģērbu ar prātu. Tas ļaus izskatīties pievilcīgi gan tavās, gan apkārtējo acīs.

Lai nomaskētu liekos kilogramus, izvēlies šauru kreklu ar tumšiem sāniem un ar noapaļotu priekšējo apakšmalu. Šīs detaļas vizuāli sašaurina vidukli, padara tavu atspulgu slaidāku.

Bikses izvēlies brīva piegriezuma. Tas ļaus tev sajusties par sevi pārliecinātai un darboties efektīvāk, par cik šādi nekas netraucēs tavu kustību brīvībai. Liela loma apģērba izvēlē ir krāsai. Tā ir ne vien aktuāla tendence, bet arī būtiska terapijas sastāvdaļa, kas ļauj rezultātu panākt ar dažādiem krāsu risinājumiem. Piemēram, sarkanā krāsa sniegs tev enerģiju, kuras nekad nav par daudz, dzeltenā un oranžā – brīvākai komunikācijai, zaļā – noskaņo uz stabilu rezultātu.

Apģērbu fitnesam izvēlies pēc daudzslāņainuma principa. Tas ļaus absorbēt mitrumu un panākt ilgtošu komforta sajūtu. Vari paeksperimentēt un zem topa vilkt mugurā savu iecienītāko kreklu. Apaviem jābūt viegliem un elpojošiem. Neaizmisti arī par aksesuāriem. Sporta somas izvēlē pievērs uzmanību dizainam un krāsai. Ļauj savai sporta garderobei būs spilgtai, motivējošai un atmiņā paliekošai!

Pamatkritēriji apģērba izvēlē skriešanai – nečaukstošs audums un pieguļošs piegriezums. Stīvas kustības efektīviem treniņiem tikai traucēs. Jakai jābūt mitrumizturīgai un jāsargā tevi no vēja, ja darbojies ārā. Jo treniņa laikā sasvīstot, var viegli saaukstēties. Neaizmirsti paķert līdzi galvassegu, kas paglābs no saules, kā arī dzeramūdeni.